Drumlessen

''Wij vinden het belangrijk dat beginnende leerlingen echt een band krijgen met muziek, en niet alleen met een instrument. Los van drummen gaan we ook samen je muziek smaak ontdekken en leren we je hoe liedjes in elkaar zitten. 

 

Daarnaast weten we als geen ander hoe het is om een droom na te jagen. Ben jij al eventjes bezig maar blijf je hangen op je niveau, of heb je een duwtje in de rug nodig van een coach? Wij kunnen je helpen gemotiveerd te blijven en stappen te zetten!''

Lespakketten

Leer over de basis, ontwikkel je eigen smaak en speel wat je leuk vindt! We behandelen een beetje techniek en noten, maar we focussen ons vooral op liedjes leren, gave fills en samen spelen. 

Er staan 2 (voor duoles zelfs 3) akoestische drumstellen voor een interactieve les!

 

De blokken zijn per 10 lessen. Na zo'n blok kun je natuurlijk gewoon je lessen doorzetten, maar je hebt ook de optie om te stoppen als het toch niks voor je is.

  

Onderstaand zijn de prijzen voor pakketten bestaande uit 10 lessen.

 

Kosten pakket privéles 45 minuten:

€295,- 

(voor volwassenen van 21+ komt hier 21% btw bij)

 

Kosten pakket privéles 30 minuten:

€220,-  

(voor volwassenen van 21+ komt hier 21% btw bij)

 

Kosten duoles 45 minuten:

€195,- pp onder 21 jaar

 

 - Wil je graag een duoles, maar heb je niemand die mee wil, contact me even, dan kijk ik of we je kunnen combineren met een andere aanmelding - Extra opnames

Vind jij het super leuk om liedjes op te nemen en daar een gave video bij te krijgen? Dan kan ik me voorstellen dat je eens in de 2 maanden opnemen te weinig vindt. 

Tussen de lessen door kunnen we extra opname sessies plannen. Hiervoor reken ik niet de standaard 45 minuten, maar dan kijken we samen naar hoelang we denken nodig te hebben. 

Je kunt een van je lievelingsliedjes kiezen om te coveren, of we maken samen een eigen track met jou in de hoofdrol! 

 

 

Kosten privé opname: €40,- per uur. (Inclusief gratis edit en mix) (ex btw voor boven de 21 jaar)