Docenten

 

 

''We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze leerlingen. We hebben ervaring met drumstudenten van 6 jaar t/m 75 jaar, en iedereen van alle leeftijden is welkom!

We zullen er altijd naar streven om diverse lessen te geven waarin we zowel wat techniek oefeningen behandelen, als lekker meespelen met liedjes de je zelf leuk vindt''


Charlotte van Geel

Op m'n 12e begon ik met drummer en in 2014 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie als drummer.

Een weg met hobbels, een zoek tocht naar wat ik wil als muzikant, maar ook met fantastische ervaringen op verschillende poppodia door heel het land, radiostations als 3FM en héél veel tentfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.

Inmiddels heb ik een sponsor deal met Mapex en Zildjian en tour ik met de bands SHE! en Mag Het Wat Zachter.

 

Ik heb me zelf nooit erg gefocust op muziek lezen van nootschrift of op stoffige drum oefeningen. Voor mij is muziek maken iets creatiefs, en precies spelen wat een ander heeft opgeschreven helpt daar niet altijd bij. Ik probeer altijd het beste uit iemand te halen.

Zowel bij mijn eigen bands, als in de muziek lessen die ik geef kijk ik erg naar persoonlijke smaak en wensen. 

 

Ik speel verschillende instrumenten wat gigantisch helpt bij het ontwikkelen van een goed gehoor, en het begrijpen van m'n bandgenoten. 

 

Joris Schreurs

Ik ben 26 jaar, en zit in mijn laatste jaar van het conservatorium in Utrecht.

Hier studeer ik drums aan de pop/jazz afdeling en daardoor kan ik jullie helpen met verschillende stijlen. Ook kan ik les geven aan verschillende niveaus en diverse leeftijden.

Persoonlijk vind ik de jazz richting tof en zou ik graag meer in de band van musicals spelen. Onlangs was ik de drummer van de theatervoorstelling van Ferry Doedens.

Yael Zuckerman

Ik ben Yael, en ik ben 19 jaar oud. Komend jaar zit ik in mijn afstudeer jaar van de Herman Brood Academie. Toen ik 15 was begon ik met les geven dus inmiddels heb ik een aantal jaar ervaring met verschillende soorten leerlingen. Vooral met kids klik ik heel makkelijk en in mijn lessen doe ik veel spelletjes en liedjes die de leerlingen zelf leuk vinden.

 

Mijn favoriete stijl om te spelen is indie rock, maar ik kan je uiteraard bij nog veel meer genres helpen om een betere drummer te worden!