Docenten

In The Yellow Drumstudio wordt er les gegeven door Charlotte van Geel. 

 

Van Charlotte kan je les krijgen op maandag, dinsdag en woensdag.

Bekijk welke dagdelen nog beschikbaar zijn via het boekingssysteem!

 

''We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze leerlingen. We hebben ervaring met drumstudenten van 6 jaar t/m 75 jaar, en iedereen van alle leeftijden is welkom!

We zullen er altijd naar streven om diverse lessen te geven waarin we zowel wat techniek oefeningen behandelen, als lekker meespelen met liedjes de je zelf leuk vindt''


Charlotte van Geel

Op m'n 12e begon ik met drummer en in 2014 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie als drummer.

Een weg met hobbels, een zoek tocht naar wat ik wil als muzikant, maar ook met fantastische ervaringen op verschillende poppodia door heel het land, radiostations als 3FM en héél veel tentfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.

Inmiddels heb ik een sponsor deal met Mapex en Zildjian en tour ik met de bands SHE! en Mag Het Wat Zachter.

 

Ik heb me zelf nooit erg gefocust op muziek lezen van nootschrift of op stoffige drum oefeningen. Voor mij is muziek maken iets creatiefs, en precies spelen wat een ander heeft opgeschreven helpt daar niet altijd bij. Ik probeer altijd het beste uit iemand te halen.

Zowel bij mijn eigen bands, als in de muziek lessen die ik geef kijk ik erg naar persoonlijke smaak en wensen. 

 

Ik speel verschillende instrumenten wat gigantisch helpt bij het ontwikkelen van een goed gehoor, en het begrijpen van m'n bandgenoten. 

 

Daan Henckens

 

Ik ben sinds juni 2021 afgestudeerd als drummer en sessiemuzikant aan de rockacademie in Tilburg. Toen ik 8 jaar oud was begon ik met drummen en is m'n liefde voor drummen ontstaan.
Ik heb in veel bandjes gespeeld en ook ik ben nu vaak als drummer bij projecten en bandjes betrokken. Daarom heb ik ook veel ervaring als drummer op het podium!
Door veel variatie in m'n drumlessen te behouden worden zoveel mogelijk aspecten van het drummen behandeld, zonder dat daarin het maken van muziek verloren gaat. 
Jouw wensen staan altijd centraal. Je kunt alle kanten op en ik zal je helpen de drummer te worden die je graag wilt zijn. 
Je hoeft in ieder geval nooit meer stil te zitten!