Docenten

 

 

''We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze leerlingen. We hebben ervaring met drumstudenten van 6 jaar t/m 75 jaar, en iedereen van alle leeftijden is welkom!

We zullen er altijd naar streven om diverse lessen te geven waarin we zowel wat techniek oefeningen behandelen, als lekker meespelen met liedjes de je zelf leuk vindt''


Charlotte van Geel

Op m'n 12e begon ik met drummer en in 2014 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie als drummer.

Inmiddels heb ik een sponsor deal met Mapex en Zildjian, tour ik met de band SHE! en ben ik vaste drummer voor pop-rapper Babs.

 

 

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen een band krijgen met muziek. Ik zal ze dus uitleggen hoe liedjes in elkaar zitten en ze die zelf laten maken, los van alle basistechnieken en liedjes die we in de lessen gaan doen. Ik probeer iedereen gemotiveerd te houden aan de hand van liedjes die ze zelf leuk vinden en spelletjes.

Wietske Adema

Ik ben Wietske, ik ben 24 jaar oud. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. Ik heb voorheen les gegeven aan huis en daar veel ervaring mee op gedaan. Voor mij is enthousiasme het allerbelangrijkst in het les geven. Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel naar huis gaat en daar zorgen we dus ook altijd voor!

Met veel liedjes, spelletjes en technische basis oefeningen zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft maar ook snel leert drummen. 

 

Ik vind persoonlijk hip-hop heel tof om te spelen en daar kan ik je veel over leren, maar uiteraard kan ik met bijna alle genres overweg en help ik elke beginner op een vrolijke manier op weg met drummen!

Joris Schreurs

Ik ben 26 jaar, en zit in mijn laatste jaar van het conservatorium in Utrecht.

Hier studeer ik drums aan de pop/jazz afdeling en daardoor kan ik jullie helpen met verschillende stijlen. Ook kan ik les geven aan verschillende niveaus en diverse leeftijden.

Persoonlijk vind ik de jazz richting tof en zou ik graag meer in de band van musicals spelen. Onlangs was ik de drummer van de theatervoorstelling van Ferry Doedens.

Yael Zuckerman

Ik ben Yael, en ik ben 19 jaar oud. Komend jaar zit ik in mijn afstudeer jaar van de Herman Brood Academie. Toen ik 15 was begon ik met les geven dus inmiddels heb ik een aantal jaar ervaring met verschillende soorten leerlingen. Vooral met kids klik ik heel makkelijk en in mijn lessen doe ik veel spelletjes en liedjes die de leerlingen zelf leuk vinden. Ook vind ik het leuk om gitaar of basgitaar te spelen tijdens de lessen, zodat de leerlingen leren samen spelen. 

 

Mijn favoriete stijl om te spelen is indie rock, maar ik kan je uiteraard bij nog veel meer genres helpen om een betere drummer te worden!