'' Muziek maken is m'n grote passie. Ik leef m'n droom door hier elke dag mee bezig te zijn en veel samen te spelen met anderen. De beste uitlaatklep die er is! '' 

 

 

Ik heb me zelf nooit erg gefocust op muziek lezen van nootschrift of op stoffige drum oefeningen. Voor mij is muziek maken iets creatiefs, en precies spelen wat een ander heeft opgeschreven helpt daar niet altijd bij. 

Zowel bij mijn eigen bands, als in de muziek lessen die ik geef kijk ik erg naar persoonlijke smaak en wensen. 

 

Ik speel verschillende instrumenten wat gigantisch helpt bij het ontwikkelen van een goed gehoor, en het begrijpen van m'n bandgenoten. 

 

Studie

Ik begon serieus met drummen aan het einde van m'n middelbare school. Ik heb de vooropleiding van de Rockacademie in Tilburg gevolgd, maar ik werd op m'n 18e meteen aangenomen aan de Herman Brood Academie. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan en veel geleerd. Met mijn schoolprojecten speelde ik onder andere bij 3FM, in Tivoli, de EKKO en andere poppodia door heel het land. 

 

 

 

Bands

Op m'n 13e speelde ik in mijn eerste bandje. De zanger van deze band was niemand minder dan artiest FÄIS, bekend van de grote hits Hey en Know You Better. Meerdere bands en projecten volgden al snel. Inmiddels speel ik zo'n 3 jaar in de partyband Mag Het Wat Zachter. Hiermee tour ik wekelijks door heel het land. Onlangs speelden we zelfs een show in Oman! 

Kort geleden ben ik een nieuwe band gestart om te laten zien dat vrouwen ook hun mannetje kunnen staan in de muziekwereld. Binnenkort wordt SHE! gelanceerd, hou je vast!

Brede ontwikkeling

Ouders zullen dit wellicht begrijpen: ''Ik mocht niet meteen op drumles...'' Toen ik vertelde dat ik graag wilde drummen was de reactie van mijn vader dat gitaar spelen ook heel leuk is. Ik leerde gitaar spelen, maar dit was het nog niet helemaal. Na nog wat zeuren begon ik op m'n 12e met drumlessen en vond daar m'n grote passie in. Toch trokken andere instrumenten me ook heel erg. Gitaar spelen kon ik al redelijk, en basgitaar had ik mezelf in de basis zo aangeleerd. Pianolessen kreeg ik op school en dit ontwikkelde ik nog wat verder toen ik begon met muziekproductie op de computer.