Muzieklessen

Drumles - Muziek oriëntatie - Extra opnames

''Ik vind het belangrijk dat m'n beginnende leerlingen echt een band krijgen met muziek, en niet alleen met een instrument. Los van drummen gaan we ook samen je muziek smaak ontdekken en leer ik je hoe liedjes in elkaar zitten. 

 

Daarnaast weet ik als geen ander hoe het is om een droom na te jagen. Ben jij al eventjes bezig maar blijf je hangen op je niveau, of heb je een duwtje in de rug nodig van een coach? Ik help je gemotiveerd te blijven en stappen te zetten!''

Drumles

Leer over de basis, ontwikkel je eigen smaak en speel wat je leuk vindt! We behandelen een beetje techniek en noten, maar we focussen ons vooral op liedjes leren, gave fills en samen spelen. 

Er staat een akoestisch drumstel en een elektrisch drumstel, zodat je zelf kan kiezen!

 

De blokken zijn per 10 lessen. Na zo'n blok kun je natuurlijk gewoon je lessen doorzetten, maar je hebt ook de optie om te stoppen als het toch niks voor je is.

 

We sluiten een blok af met een toffe video waar je mee thuis kan komen! Jezelf terug horen is super leerzaam.  Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om te zien hoe snel je groeit, en je kan er ook nog eens mee op scheppen bij al je vrienden. Uiteraard zijn ze goed te gebruiken voor social media!

Je kunt alleen op les, maar ook op duoles met een vriendje, vriendinnetje, of familielid. 

 

Onderstaand zijn de prijzen voor pakketten bestaande uit 10 lessen.

 

Kosten privéles 45 minuten:

€295,- onder 18 jaar

€345,- boven 18 jaar

 

Kosten privéles 30 minuten:

€220,-  onder 21 jaar

€250,- boven 21 jaar

 

Kosten duoles 45 minuten:

€195,- pp onder 21 jaar

€220,- pp boven 21 jaar

 

(Wil je wel graag samen, maar heb je niemand die mee wil, contact me even, dan kijk ik of we je kunnen combineren met een andere aanmelding.)


Muziek oriëntatie: One Man Band!

Sta jij aan het prille begin van je muziek carrière, maar weet je nog niet welk instrument het beste bij je past? In dit lessenpakket proberen we verschillende instrumenten uit! We gaan langs de basis van drums, gitaar, piano en basgitaar. Hier focussen we ons vooral op het kunnen spelen van een liedje. Wist jij dat bijna alle popliedjes maar uit 4 akkoorden bestaan? Jij kan dat ook! Zo kom je er spelenderwijs achter waar jij het meeste plezier aan beleeft. 

Dit pakket bestaat uit 10 lessen, en na deze lessen heb je een liedje opgenomen, waarbij je alles zelf gespeeld hebt! 

Je kunt er voor kiezen om alleen te komen, of met een vriendje of vriendinnetje.

Na deze muziek oriëntatie cursus kun je ervoor kiezen om de cursus nog een keer te doen of drumlessen te blijven volgen. Liever verder met een ander instrument? Ik adviseer graag een leuke leraar!

 

Kosten privéles 45 minuten:

€320,- onder 21 jaar

€360,- boven 21 jaar

 

Kosten duoles 45 minuten:

€240,- pp onder 21 jaar

€280 pp boven 21 jaar


Extra opnames

Vind jij het super leuk om liedjes op te nemen en daar een gave video bij te krijgen? Dan kan ik me voorstellen dat je eens in de 2 maanden opnemen te weinig vindt. 

Tussen de lessen door kunnen we extra opname sessies plannen. Hiervoor reken ik niet de standaard 45 minuten, maar dan kijken we samen naar hoelang we denken nodig te hebben. 

Je kunt een van je lievelingsliedjes kiezen om te coveren, of we maken samen een eigen track met jou in de hoofdrol! 

 

 

Kosten privé opname: €40,- per uur. (Inclusief gratis edit en mix) (ex btw voor boven de 21 jaar)