Charlotte

 

Op m'n 12e begon ik met drummer en in 2014 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie als drummer. Een weg met hobbels, een zoek tocht naar wat ik wil als muzikant, maar ook met fantastische ervaringen op verschillende poppodia door heel het land, radiostations als 3FM en héél veel tentfeest, bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.

 

Ik heb me zelf nooit erg gefocust op muziek lezen van nootschrift of op stoffige drum oefeningen. Voor mij is muziek maken iets creatiefs, en precies spelen wat een ander heeft opgeschreven helpt daar niet altijd bij. Ik probeer altijd het beste uit iemand te halen.

Zowel bij mijn eigen bands, als in de muziek lessen die ik geef kijk ik erg naar persoonlijke smaak en wensen. 

 

Ik speel verschillende instrumenten wat gigantisch helpt bij het ontwikkelen van een goed gehoor, en het begrijpen van m'n bandgenoten. 

 

Hugo

 

Ik ben Hugo Hinkel, 27 jaar en afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan Artez Conservatorium in Zwolle, als drummer op de afdeling pop & jazz. 

 

Ik heb 3 jaar ervaring met lesgeven bij verschillende muziekscholen. Met humor en mensenkennis zorg ik ervoor dat de lessen passen bij de leerling en het niet te eentonig wordt.

Ik vind het leuk om spelletjes te spelen met de jonge kids om hun aandacht erbij te houden, en veel liedjes te spelen die de leerling zelf ook leuk vindt. 

 

Daarnaast heb ik als muzikant veel ervaring op het podium, aangezien ik in verschillende bands en projecten speel. Het lijkt me leuk om m'n leerlingen op het niveau te krijgen dat ze zelf ook in bands kunnen spelen en misschien wel drums kunnen gaan studeren aan een opleiding.

Naast drums speel ik ook gitaar en basgitaar en ik vind het leuk om dit te gebruiken tijdens de lessen.